O nama

Ruzic

Dosadašnjim stečenim iskustvom u jedno smo se uverili, a to je da jedino kavlitet može da opstane na tržištu.
Kvalitetan proizvod sa pristupačnom cenom je naša politika.
Matrijala i sirovine koje koristimo u proizvodnji biramo iz najboljih šuma Dragačeva i Šumadije, a samo najbolja završavaju kod nas u radionici gde daljom obradom iskusnih majsora dolazimo do finalnog proizvoda, vrhunskog kvaliteta.
Dugogodišnja tradicija i iskustvo u ovom poslu daju nam za pravo da garantujemo za naše proizvode.
Firma “Ružić” osnovana je 1985. godine, nastala od jedne male porodične radionice, koja je počela sa radom jos davne 1985. godine. Radionica se bavila izradom (preradom) raznih proizvoda od drveta, uključujući i sve vrste lajsni.
Firma se godinama postepeno razvijala, širila svoje proizvodne pogone, da bi danas izrasla u pravu fabriku, površine preko 2000 m2 poslovnog prostora, i koja zapošljava preko 12 radnika. Opremljena je savremenim mašinama za primarnu i finalnu proizvodnju sa sušarama i parionicama za parenje i sušenje gradje.
Trenutno se bavimo proizvodnjom svih vrsta lajsni za parket i ostale podneobloge. Proizvodimojoš i masivni parket sa oborenim ivicama od hrasta i bukve. U ponudi imamo ripstol (švedske merdevine), garnišne (garnišle), podesive stolice, modele za livenje izrađujemo na CNC mašini kao i ostale proizvode od drveta...